Dunaszentgyörgy Község Önkormányzata örömmel értesíti a lakosságot, hogy újabb fejlesztés valósulhatott meg a településen, megújult a falu játszótere.

A korszerűsítés a Magyar Falu Program 2021-ben Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése – 2021 című, MFP-OJKJF/2021 kódszámú pályázati konstrukcióra benyújtott eredményes pályázata révén történhetett. Azaz a fejlesztés hazai forrásból finanszírozott, 100% intenzitású pályázati támogatásból valósulhatott meg. Az elnyert pályázati forrásból új, a mozgáskultúrát, mozgásfejlődést segítő, mozgásigényt kielégítő különböző típusú udvari játékok kerültek beszerzésre és telepítésre.

A támogatás segítségével 1 darab új dupla tornyos, csúszdás vár, 1 darab új 4 személyes rugós lóhere, 1darab új hatszögletű mászóka, és esővédő a mászókához, 1 darab új 4 személyes rugós libikóka, és egy új dombcsúszda várja a kisgyermeket a megújult játszótéren. Kívánjuk, hogy ez az újabb beruházás is a dunaszentgyörgyi családok, gyermekek örömét szolgálja!

Köszönjük a Magyar Állam támogatását!

A projekt címe: Közterületi játszótér fejlesztése Dunaszentgyörgyön
A projekt azonosítója: 3282087774
Az elnyert, vissza nem térítendő támogatás összege 4 977 730 Ft
A támogatás intenzitása: 100%

Magyar Falu Program
Megszakítás